Saturday, August 3, 2013

Raya or Trial? hurmm

Assalamualaikum semuaaa hai hai *lambai2 tangan* eh eh hehehehe. Waaaahhh lamanya tak update blog kita nie.. dah berhabuk dah ni.. *haaacciiuummmm!!!!* k k over lah pulak heee..

Waaaaa dah nak raya kaannn.. so it means, Ramadhan pun dah nak habis.. wuuuu sedihnyaaa T.T Ramadhan tahun depan ntah jumpa lagi ke tidak kaaannn.. hurm.. tapi yg lagi menyeramkan bila bukak je sekolah after raya,,,,,,, terus TRIAL okaaayyyy ya know that!!!! TRIAL!!!! MyGosh!!! It's killing mehh ya know!! K terEMO lah pulak.. ehehehe.. cepat nya trial.. tak habis study lagi niii banyak lagi x cover wuuuwuuu :'( haiihh apa lah nak jadi dengan aku nii haaaa isk isk..

Tapi kaaaann kaaaaann kitaaa kaaaaannn tgh study sbnrnyaaaaa tapi kaaann bila kita kaaaannn tgk kaaaannn ada junior kita update blog, kita pun nak update ehehehehe *sengih2* alah k jakgi kita sambung buat akaun ni haaa hihi.. so, dikesempatan ini, kita nak ucap Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri.. Maaf zahir dan batin.. maaf kan kita kalau kita ada buat salah silap.. dari hujung rambut sampai hujung kaki.. and a special wish Selamat Hari Raya to Wawa, Aina, Dalilah, Syu and semua warga Aset-Ria and batch 11. And and and tak lupa juga utk "adik" kesayangan kita lol xP ok bye!! Do pray for my Trial and SPM!!!!!! Lots of Love <3

#lupa pulak. Gambar tu menandakan saya study okeh!!!! :D

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Post a Comment